Boek: Kronieken Wielinga

Boek WielingaAl sinds enige tijd ben ik bezig met het schrijven van een boek over het verleden van de familie Wielinga. Uiteraard zal mijn kwartierstaat een onderdeel vormen van deze uitgave. Ik dacht dat doe ik wel even, maar dat valt dus echt niet mee!

Zo ben ik al een tijdje bezig in welke vorm dat boek dan geschreven moet worden. Ik ben mij gaan inlezen over:

       • Wat zijn de mogelijkheden
       • Wie zijn/worden de lezers (doelgroep)
       • Hoe groot wordt de oplage
       • In welke vorm wordt het uitgegeven
       • Is het puur historisch
       • Rechten op foto’s etc.

Natuurlijk moet het boek berusten op feiten, maar ik wil het schrijven als entertainer. Het boek moet ook voor iemand die niets met onze familie heeft leuk zijn om te lezen. Zonder dat de feiten worden verdraaid of verzonnen. De stijl zal wellicht niet helemaal éénduidig zijn en zal van verteller met een stuk autobiografie, via de bril van de historicus naar een stukje meningsvorming gaan.

Wellicht zal ik hier en daar u wel om hulp vragen. Heeft u verhalen, gegevens, foto’s e.d. die mij kunnen ondersteunen in dit project, dan hou ik mij aanbevolen.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten