Op zoek naar

Zoals elke genealoog ben ik op zoek naar diverse algemene zaken:

  • Foto’s
  • Familieverhalen
  • Correctie op gegevens

Maar ook enkele specifieke zaken:

Neeltje Breeuwer
Geboren te Wormerveer op 12-05-1904 en overleden op 15-08-1985 te Amsterdam. Zij is de tweede vrouw van mij opa Anthonius Linnebank, geboren te Utrecht op 01-02-1893 en overleden te Amsterdam op 05-02-1958.
Mijn opa was schoenmaker en had een winkel aan het Bellamyplein 36 hs te Amsterdam.
Van Neeltje weet ik verder dat zij nog twee maal getrouwd was. Maar van de tijd met mijn opa weet ik niets. Informatie is van harte welkom. Ook eventuele foto’s zijn van harte welkom.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten